Торта Ред Форест с Йогурт 26/6см

Торта Ред Форест с Йогурт 26/6см


Необходими продукти за блат:

Ред форест кейк  - 0,500кг

Яйца  -  0,175кг

Вода  -   0,132кг

Олио  -  0,150кг

 

Смесваме всички продукти в  басана на миксера и разбъркваме с приставка тип листо за около 4-5 минути на средна скорост до получаването на хомогенна смес. Изсипваме в ринг ф26см и печем в предварително загрята фурна на 170-180С градуса за около  20-25 минути.

 

Необходими продукти за крема:

Крем Минута Йогурт  - 0,300кг

Вода   -    0,750кг

Растителна сметана Розет топ  -  0,200кг

Термо джем Горски плод  -  0,100кг

 

Смесваме крем Минута Йогурт  и водата в басан. Разбиваме с приставка тип круша за около 4-5 мин. на средна скорост до леко сгъстяване, след което добавяме растителната сметана и до- разбиваме на бърза скорост за около 1 мин. до получаване на пухкав крем.

Сглобяване:

Подготвяме предварително изпечения и охладен блат, като го разрязваме  на две равни части. Взимаме ринг ф26 и изрязваме ацетатна лента, която поставяме от вътрешната страна на формата. Слагаме на дъното първата платка, след което нанасяме ½ от крема. Отгоре поставяме другата платка и останалата част от крема.

Оставяме тортата да се охлади в хладилник за 4-5 часа, след което я декорираме по избор



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели