Торта Орео 26/4см

Торта Орео 26/4см

Торта Орео26/4см

 

Необходими продукти за основата:

Бисквити Орео -   0,200кг

Маргарин Джоя –           0,080кг                                                                       

 

 

За Крема:

Крема сирене филаделфия – 0,500кг                                                    

Пудра захар (мон блан) –  0,150кг                                                        

Сахара Черен шоколад 54% - 0,200кг                                              

Растителна сметана Розет – 0,200кг                                             

 

 За заливка:

Ковър дарк –    0,250кг                                                                                  

Олио 0,010кг -                                                                                                

 

Допълнителни продукти:

Декорация – Барбара

 

 

Сглобяване:

Взимаме бисквитите орео и ги  блендираме на ситно. В купа поставяме маргарина и го разтопяваме на водна баня или в микровълнова фурна, след което ги събираме заедно , разбъркваме и правим основата на тортата  в  райфф26см в които предварително сме поставили ацетатна лента.  Оставяме формата леко да се охлади за около10мин.  През това време в купа смесваме  крема сиренето, сметаната и пудрата захар и ги разбиваме с миксер на бърза скорост  до получаването да еднородна смес.  В купа поставяме шоколада  и го разтопяваме , след което го прибавяме към вече получения крем и разбъркваме за още около 1 мин.  до еднородна смес.  Готовата смес изсипваме във формата и заглаждаме. Оставяме тортата да се охлади в хладилник за около 2,3 часа.   Поставяме шоколадовата заливка  в  купа и леко я загряваме, след което добавяме олиото и разбъркваме. Заливаме вече охладената торта и декорираме по избор. 



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели