Торта Линд 26/6

Торта Линд 26/6

Необходими продукти:

ЗаКрема:

 SiCao млечен шоколад калети – 0,300 кг.

SiCao тъмен шоколад калети – 0,100 кг

Животинска Сметана Кампина – 0,200 кг.

Разбита Сметана жив. – 0,200 кг.

Зеесан Неутрал – 0,080кг.

Вода– 0,100 кг.

Разтопяваме леко шоколада на водна баня или в микровълнова. Сметаната кипваме и заливаме шоколада, бъркаме докато се смесят добре и се образува ганаж. Разбиваме жив. Сметана до меки върхове и оставяме настрана. В хладка вода разтваряме Зеесан неутрал до пълното му разтваряме и добавяме към леко охладения ганаж. Накрая добавяме избитата сметана.

 За Основата:

Бисквити Орео – 0,180 кг

Маргарин джоя – 0,090 кг

Кафе еспресо – 0,020 кг

Малина Вортунос – 0,200 кг

За заливката:

Ковър ЛХ – 0.200 кг

Олио– 0.010 кг

 

 Сглобяване :

Първо подготвяме основата като натрошаваме бисквитите , объркваме с размекнатият маргарин и кафето. Оформяме основата в ринга и охлаждаме в хладилник, като сме направили лек филм с пловодия пълнеж Малина. Приготвяме ганажа по описания начин и след като е охладена основата изливаме ганажа отгоре и отново охлаждаме в хладилник за няколко часа. За заливката леко загряваме Ковъра и добавяме олиото и нанасяме върху охладената торта. Декорираме по желание. 



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели