Бриош Без Глутен / Зеро проблем оригинал

Бриош Без Глутен / Зеро проблем оригинал


Необходими продукти:

Зеро проблем оригинал –  1 кг

Вода –       0,400кг

Яйца –       0,300кг

Маргарин Лили 80% -    0,200кг

Захар –           0,200кг

Мая –             0,040кг

 

Начин на приготвяне:

Смесваме всички съставки заедно в басан  и разбъркваме с приставка тип листо на средна скорост за около 4-5 мин. до получаване на бяло меко тесто.

Оставяме тестото да почива(втасва)  за 30мин. на 40-50 С градуса в  намаслена с Карлекс спрей купа или леген.  Отпочиналото тесто разделяме на топки х 0,140кг за 1 брой или оформяме по наше желание. Печем в предварително загрята фурна на180-190 С градуса за около  15-20мин. в зависимост от големината.  



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели