Бисквитена торта с Крем Делиция 26/6см

Бисквитена торта с Крем Делиция 26/6см


 

Необходими продукти за блата (Основата):

Бисквити Закуска ( ванилия) -                                0,450кг (24бр)

 

Необходими продукти за Крема:

Крем Делиция -   0,300кг

Вода–     0,750кг

Растителна сметана Розет –    0,100кг

ЧокоКрийм Лешник -     0,100кг   

 

За заливката :

ЧокоКрийм Лешник -    0,200кг

Олио-         0,010кг

 

Допълнителни продукти:

Прясно мляко за потапяне на бисквитите

 

 

 

 

 

 

Начин на Приготвяне:

Смесваме крем Делиция с водата в басан и разбиваме на бърза скорост за около 3-4мин. до получаването на пухкава еднородна смес, след което добавяме течната сметана идо разбиваме за още около 1 мин. на бързи обороти. Зареждаме тортата в рингф26см като по стената на ринга поставяме ацетатна лента. В купа сипваме прясно мляко, което ни служи за потапяне на бисквитите , след което зареждаме тортата на 3-реда. Готовият крем разделяме на 3 части. Потапяме бисквитите и нареждаме 1вия ред , след което поставяме1-част от крема. Върху крема поръсваме чоко крийм лешник  с лъжица или шпатула на лентички  , който предварително сме разтопили на водна баня или в микровълнова фурна. Така повтаряме последователността и за 2рия ред. Завършваме тортата с 3-ти ред бисквити и най отгоре с крем. Поставяме тортата в хладилник да се охлади за около 2,3часа.  След което декорираме по избор илив случая заливаме с чоко крийм лешник , който предварително затопляме и разбъркваме с олиото. 



The healthiest food is delicious.
Our mission and goals